SİİRT ERUH İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN 1. YARI YILI SONA ERDİ..

2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim döneminin 1. yarı yılının sona ermesi münasebetiyle Merkez Cumhuriyet İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Murtaza DAYANÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet ÇİFTÇİ, daire amirleri ve veliler karıldılar. Törende Sayın Kaymakamımız Murtaza DAYANÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Mehmet ÇİFTÇİ´nin konuşmalarının ardından başarılı öğrenciler ödüllendirildi. 
2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN 1. YARI YILI SONA ERDİ..

2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim döneminin 1. yarı yılının sona ermesi münasebetiyle Merkez Cumhuriyet İlkokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.Törene İlçe Kaymakamımız Sayın Murtaza DAYANÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet ÇİFTÇİ, daire amirleri ve veliler karıldılar. Törende Sayın Kaymakamımız Murtaza DAYANÇ ve İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Mehmet ÇİFTÇİ tören münasebetiyle birer konuşma yaptılar.

karne 2015

 

 

  

İlçe Milli Eğitim Müdürmüz yaptığı konuşmada;

" Sayın Kaymakamım sayın daire amirleri saygı değer veliler değerli meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. Döneminin sona ermesi münasebetiyle düzenlenen karne dağıtım törenine teşriflerinizde dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

Değerli öğrenciler ; insan hayatında yıllar geçse de asla unutamayacağı bazı anlar vardır.  İşte o anlardan biri de karne dağıtım günleridir. Özellikle 1. Sınıfların alacakları ilk karnenin heyecanı bu anlar içinde en unutulmayanıdır. Keza Veliler olarak ta unutulmayan anlardan biri çocuklarımızın ilk karne heyecanıdır.

1. yarı yılın bittiği bu gün sizler için uzun süren bir eğitim ve öğretimin ortasında bir dinlenme bir mola niteliğinde olan yarı yıl tatili iyi değerlendirilmelidir. Yarı yıl tatilini boşa geçen zaman olarak bakmaktan ziyade bu molanın iyi değerlendirilmesi lazımdır. Elbette ki üzerinizdeki yorgunluğu atmak için oyun da oynayacaksınız fakat size tavsiyem bu tatilinizi oyun yanında bol bol kitap okuyarak ve derslerdeki yetersiz kaldığınız konularda kendinizi yetiştirmenizdir.

Tatili  hakkettiniz fakat bilin ki bizler 2. Dönemin başlamasını dört gözle bekleyeceğiz. Çünkü sizler olmadan okulların bir manası yoktur.

karne 2015

 

 

 Değerli veliler  birazdan öğrencilerinizin karnelerini göreceksiniz. Karnelerdeki notlar öğrencinizin kişiliğini değil derslerdeki başarısının göstergesidir. Başarılı karnede olacaktır başarısız karne de olacaktır. Siz velilerden özellikle ricam başarılı öğrencilerinizi ödüllendirirken abartmamanız , başarısız karne getiren öğrencilerinizi de kişiliğini zedeleyici, onur kırıcı veya özgüvenlerini kaybetmelerine neden olacak davranışlardan kaçınmanızdır. Her ne kadar karne bir dönemin değerlendirme göstergesi olsa da başarıda da başarısızlıkta da abartılı davranmayın. 

Saygı değer öğretmen arkadaşlarım, bir dönem boyunca göstermiş olduğunuz öz verili çalışma ve gayretlerinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyor iyi tatiller diliyor saygılar sunuyorum." dedi


karne 2015

 

Konuşmaların ardından başarılı öğrenciler ödüllendirlid.

karne 2015

Sınıflarda yapılan karne dağıtımına Sayın Kaymakamımız Murtaza DAYANÇ , İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Mehmet ÇİFTÇİ , protokol üyeleri ve veliler de katıdı.

Dih Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No 84 Atatürk İlkokulu karşısı Eruh / SİİRT - 0484 311 20 16

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.